FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
265.000 na gol.hr-u!

HVALA VAM! Cro Copa na Novoj TV pratilo gotovo 700.000 gledatelja!

Snimku borbe Mirka Cro Copa Filipovića protiv Muhammeda ''King Mo'' Lawala na Novoj TV gledalo je 693.478 gledatelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spektakularnu pobjedu Cro Copa nokautom protiv King Moa pratio je gotovo svaki drugi gledatelj pred TV ekranom pa je tako snimka borbe ostvarila 46,0 posto udjela u gledanosti.

Prijenos cijele manifestacije uživo putem portala GOL.hr pratilo je 140.281 jedinstvenih korisnika, a video snimke borbi s manifestacije na portalu pogledalo je 265.668 jedinstvenih korisnika.

Gledatelji će i iduću polufinalnu Mirkovu borbu moći pogledati na Novoj TV i to u subotu u 20.55 minuta, a ovisno o ishodu meča i finalnu borbu za naslov prvaka.

U subotu u sklopu Final round Rizin Fighting World GP 2016 našeg Mirka u polufinalnoj borbi čeka 180 kg težak Estonac Kaido ''Baruto'' Hoovelson. Mirko će u jednom danu morati pobijediti dvije borbe kako bi se domogao Rizinovog pojasa prvaka. U prvoj borbi ga očekuje spomenuti Estonac Baruto, a ukoliko prođe u finale tamo će ga čekati pobjednik iz meča Valentin Moldavsky protiv Amira Aliakbarija.

Sve Mirkove borbe gledatelji će moći pratiti pod komentatorskom palicom Vlade Bobana i sukomentatorom Igorom Pokrajecem.

Istinski ljubitelji ovog sporta moći će i uživo (besplatno) pratiti sve borbe finalnog spektakla iz Tokya, na portalu GOL.hr koji od 7 sati prenosi polufinala i finale.
 

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider