Automoto
SPORTOVI
Automoto
osnove sarkazma

Raikkonen "uništio" novinara svojim odgovorima, Hamilton se suzdržavao od smijeha

Zbog ovakvih će nam trenutaka Kimi Raikkonen jako nedostajati kada jednog dana ode u mirovinu.

Kimi Raikkonen na presici (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prije samo koji dan stigla je i službena potvrda da 38-godišnji Finac Kimi Raikkonen napušta F1 momčad Ferrarija na kraju aktualne sezone i vraća se u Suaber, momčad u kojoj je proveo prvu sezonu svoje profesionalne karijere 2001. godine. U četvrtak je uoči Velike nagrade Singapura održana konferencija za novinare na kojoj je Finac "uništio" novinara sa svojim odgovoromima.

"Nije bila vaša odluka da napustite Ferrari, ali je bila vaša odluka da se vratite u Sauber. Možete li nam objasniti zašto ste to napravili?" upitao je novinar.

"A zašto ne bih?" uzvratio je Raikkonen.

"Jeste li i dalje jednako pasionirani i nabrijani na utrkivanje?"

"Ne, nisam. Ostajem samo kako bih se poigravao s vama novinarima. Odlazim u Sauber dvije godine kako bih bio nesretan", sarkastično je odgovorio Raikkonen i nasmijao okupljene vozače i novinare, posebno svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona, koji je sjedio odmah do njega.

Kimi je trenutno treći vozač u poretku Svjetskog prvenstva s 92 boda manje od vodećeg Britanca Hamiltona i 62 manje od Sebastiana Vettela. Sauber je trenutno pretposljednja momčad u poretku konstruktora sa svega 19 osvojenih bodova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider