Automoto
SPORTOVI
Automoto
SVI SE OPRAŠTAJU

VIDEO Objavljene posljednje snimke Craiga Breena prije tragične nesreće

WRC vozač Craig Breen poginuo je na treningu kod Starog Golubovca.

Automotosvijet zavijen je u crno nakon pogibije irskog vozača Craiga Breena na testiranju za skorašnji spektakl WRC Croatia Rally. Četvrtak je bio težak dan za sve jer iako je ovaj sport među najopasnijima na svijetu, ovakve se nesreće sa smrtnim posljedicama ne događaju često.

Breen je poginuo spletom nesretnih okolnosti, njegov je automobil bio gotovo čitav, a njegov je suvozač prošao neozlijeđen. Na treningu kod Starog Golubovca u Hrvatskom zagorju irski je vozač udario lijevom stranom automobila u ogradu uz cestu.

Na društvenim mrežama se raznim snimkama Breenovih vožnji mnogi opraštaju od jednog od boljih vozača relija u WRC-u. Jedna od tih vožnji bila je i ona uoči same nesreće.

''Radeći ono što naviše voli… Posljednji ispit Craiga Breena u Hrvatskoj prije nego što je preminuo'', napisao je Sean Cardovillis na Twitteru.

Također, na TikToku je objavljena i snimka posljednjeg zavoja prije nesreće gdje se može vidjeti i ograda u koju je njegov automobil udario.

@vlado01v last turn before heaven🙏 #craigbreen #wrcrallye #croatia #testdrive ♬ See You Again (feat. Charlie Puth) - Wiz Khalifa

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider