Automoto
SPORTOVI
Automoto
Ne vjeruje pričama

Neurokirurg komentirao posljednje glasine o Schumacheru: "Sve ukazuje na to da se ne osjeća dobro"

Michael Schumacher se oporavlja od teške ozljede koju je zadobio na skijanju prije deset godina.

Michael Schumacher (Foto: Profimedia)

Zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera je već deset godina obavijeno velom tajne! Gotovo ništa se ne zna, informacije cure na kapaljku, a onda se, kao grom iz vedra neba, pojavila glasina da je prisustvovao vjenčanju svoje kćerke u luksuzom imanju na Mallorci.

Nitko sa sigurnošću ne može potvrditi tu informaciju, neki su izrazito sumnjičavi, a jedan od njih je finski neurokirurg Jussi Posti:

"Na temelju dostupnih informacija, mislim da ne vodi baš aktivan život. Sve ukazuje na to da se ne osjeća dobro. Većina ljudi postane toliko slaba i nepokretna da ih više nije moguće izvući iz kreveta nakon toliko godina", smatra Posti pa dodaje:

"To sugerira da je vjerojatno u istom stanju posljednje desetljeće. Sumnjam da se bilo šta iznenada promijenilo u ovoj fazi. Pacijenti oporavljaju ono što mogu oporaviti do dvije godine, a onda se obično utvrđuje nivo oporavaka."

Prije četiri godine Elisabetta Gregoraci, bivša supruga Flavija Briatorea, je izjavila da Schumacher komunicira samo očima, a evo što o tome kaže finski liječnik:

"Postoji nekoliko posljedica oštećenja mozga, na primjer, ozljeda može učiniti da pacijent ne želi komunicirati ni s kim, osim sa svojom užom obitelji. Može se dogoditi da nitko osim njegove uže obitelji ne može dovoljno stimulirati pacijenta da komunicira na smislen način", zaključuje finski neurokirurg.

Andrew Bogut i Steph Curry Slavni NBA košarkaš na Facebooku podijelio stihove Thompsonove pjesme: Srbi su neugodno iznenađeni divider

Michael Schumacher Michael Schumacher opet bi se mogao pojaviti u javnosti, za sve je "kriva" ljepotica iz BiH divider

Ilustracija I druga smrt u dva dana: Našli ga uz drvo pored srednje škole divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Mislite li da je Durdov već spreman za A reprezentaciju? 🤔

📸: Vojko Basic/CROPIX
Petković je protiv Monaca odigrao ratničku utakmicu. 💪🔵

📸: Damir Krajac/CROPIX
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX