Automoto
SPORTOVI
Automoto
prijateljski se rastali

Je li Ogier pobjegao policiji? Vozač BMW-a otkrio pravu istinu i nepoznate detalje nesreće

Zagrepčanin će zauvijek pamititi nezgodu s legendarnim francuskim vozačem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrepčaninu Željku Martiću život se od jučer u potpunosti promijenio, postao je dio najpraćenijeg nedjeljnog događaja u hrvatskim medijima.

Željko Martić se sudario sa Sebastienom Ogierom, legendarnim vozačem relija. Nakon nemilog događaja krenule su priče da je francuski vozač pobjegao policiji, no Martić je otkrio pravu istinu nakon što se u Zagrebu BMW-om zabio u skupocjeni automobil slavnog vozača.

Je li se Ogier sam zaustavio?

gol expired Bitka hrvatskog rukometaša s koronavirusom: "Morao sam zvati Hitnu pomoć, bilo mi je jako teško" divider

''Da. Toyota je stala tridesetak metara dalje, u desnoj traci. Suvozač je izašao da pogleda oštećenje na trkaćem autu, a Ogier je potrčao prema meni da vidi jesam li ozlijeđen. Nije mi, međutim, bilo ništa, osim što sam bio u šoku. Rekao sam mu da nigdje ne ide, jer da mi je auto na kredit i da ga još nisam ni otplatio. Odmah je priznao da je kriv i pitao me broj telefona da mi pošalje papire. Njegovu sam vozačku, prometnu i policu osiguranja dobio prije nego li se pojavila policija, koju su pozvali prolaznici i koja je stigla za tri minute'', rekao je Željko Martić za Jutarnji pa pojasnio situaciju s policijom:

gol expired Trećeplasirani na WRC-u u Hrvatskoj donirao novac za obnovu bolnice u Sisku divider

''Slabo su govorili engleski, pa se nisu baš dobro razumjeli. Ja sam im odmah rekao da mi je Ogier već poslao sve svoje papire i da što se mene tiče može ići, a uskoro se pojavio i njegov manager, koji je rekao da preuzima svu odgovornost i zamolio policajce da ga puste ne bi li stigao na prvi brzinac i svi zajedno poželjeli smo mu sreću na Croatia Rallyju. Iskreno, i mene je začudilo kad mu se jedan od njih ispriječio...''

Nakon utrke Ogier i Martić ponovno su se susreli u policijskoj postaji pa su kasnije otišli na piće u luskuzni zagrebački hotel i rastali se na prijateljski način.

VIDEO Nesreća Ogiera

VIDEO Ogierov incident u Zagrebu

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider