Automoto
SPORTOVI
Automoto
tvrde strani mediji

Djevojka iz BiH dobila priliku posjetiti Michaela Schumachera: Rijetki to smiju

Laila Hasanaović jedna je od rijetkih osoba koje smiju posjetiti Michaela Schumachera.

Laila Hasanaović (Foto: Afp)

I nakon deset godina od nesreće na skijanju svijet ne zna prave informacije o stanju legendarnog Michaela Schumachera.

Slavni je Nijemac navodno u svom domu u Švicarskoj, a obitelj bivšeg F1 vozača skriva informacije.

Samo su rijetki mogli posjetiti Nijemca u njegovu domu, osim obitelji tu priliku ima i Jean Todt, a obitelj je odlučila to omogućiti i djevojci njegova sina, Laili Hasananović iz Bosne i Hercegovine.

"Danski model Laila Hasanović (23), koja s Mickom izlazi od kolovoza, dobila je dozvolu posjetiti Michaela. Ona je nedavno dobila mogućnost biti u uskom krugu osoba kojima je dopušteno vidjeti ga", pišu danski mediji.

Legendarni Nijemac udario je glavom o stijenu dok je skijao izvan staze u Meribelu, a iako je nosio kacigu, Schumacheru se život okrenuo naopačke.

Schumacher je hitno helikopterom prebačen u bolnicu, idućih šest mjeseci proveo je u induciranoj komi. Liječenje je nastavio u Grenobleu i Laussani, a naposljetku je u rujnu 2014. godine pušten na kućnu njegu.

Navodno se za Michaela brine tim liječnika 24 sata na dan.

Prije dvije godine Netflix je objavio dokumentarac o Michaelu, a tada je njegov sin Mick, koji je krenuo očevim koracima, otkrio:

''Imao bih o mnogo čemu razgovarati s ocem. Svega bih se odrekao samo za to'', rekao je Mick, koji je vozio za Haas 2021. i 2022. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider