Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte što je sve rekao

Bivši Vatreni: Kovač je na pragu da napravi veliku trenersku karijeru

Stjepan Tomas bivši je nogometni reprezentativac Hrvatske. Tijekom karijere igrao je za Dinamo, Fenerbahče, Galatasaray i mnoge druge. Ipak, s 35 godina shvatio je da je vrijeme da mjesto prepusti mlađima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas je Stjepan skaut, ali s velikim zanimanjem prati događaje u hrvatskom nogometu. U razgovoru sa Svjetlanom Matić otkrio nam je što misli o novom izborniku Niki Kovaču, najdraže trenutke s travnjaka, a povjerio nam je i koliko pomaže supruzi u odgoju svojih blizanaca.

>> Pogledajte što je Bilić rekao o Hrvatskoj i favoritima na SP-u

>> Dominira engleskom ligom a ispao iz udarne hrvatske postave

''Igrati za reprezentaciju je jedan poseban osjećaj. Bio sam na dva svjetska prvenstva i jednom europskom, a u to vrijeme bili smo uvijek puni samopouzdanja i vjere u sebe. I kad smo igrali velike utakmice, u kvalifikacijama protiv Belgije i Švedske'', rekao je Tomas te nastavio:

''Godinama sam igrao s Nikom Kovačem. Uvijek sam mu se divio, ostavljao je srce i dušu na terenu. Mislim da je na pragu da napravi jednu veliku trenersku karijeru. Nadam se da će njegovim dolaskom i reprezentacija dobro igrati.''

Što je Tomas rekao o Štimcu, Sammiru, trenutku koji će najviše pamtiti i ostalim stvarima pogledajte u prilogu INmagazina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider