Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izborniku na znanje

Dominira engleskom ligom a ispao iz udarne hrvatske postave

Talijanski dnevnik Corriere dello Sport objavio je priču o Southamptonu kao najugodnijem iznenađenju ovosezonske Premierlige, a puno je pohvala zaradio i hrvatski nogometaš Dejan Lovren…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pod naslovom ''Lovren, branič koji dominira Premierligom'', ugledni dnevni list podsjeća kako se ''sveci'' nalaze na trećem mjestu nakon 11 kola sa samo tri boda manje od vodećeg Arsenala. Southampton je momčad i s najduljim nizom bez poraza u ligi: otkad je u 3. kolu izgubio od Norwicha, nanizao je seriju od pet pobjeda i tri remija. Trenutno izgleda kao momčad koja se realno može boriti za plasman u Ligu prvaka.

U članku se dalje navodi kako je autor procvata Southamptona argentinski stručnjak Mauricio Pochettino, a zasluge pripadaju i ulaganjima švicarske obitelji Liebherr koja je od 2009. vlasnik kluba. U zaključku se konačno autor članka dotiče i Lovrena koji je ljetos došao u klub iz Lyona.

''Jedna od tajni uspjeha je Dejan Lovren, 24-godišnji Hrvat, koji je odigrao svih 11 utakmica ove sezone i postigao pogodak kojim je srušen Liverpool. Njegovi aduti? Igra glavom i anticipacija igre'', navodi se u tekstu.

Podsjetimo, Lovren je vođa obrane kluba koji je u 11 kola primio samo pet golova, najmanje u Premierligi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider