Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Što najviše volite...

Što ste najviše čitali na GOL.hr-u u 2013.

Na kraju godine prisjetit ćemo se članaka koji su bili najčitaniji na našem portalu.

Nije 2013. bila 'sportska godina'. Nismo vidjeli ona najveća natjecanja poput Olimpijskih igara i svjetskih i europskih nogometnih smorti. No, to ne znači da nije bilo trenutaka kada je sport bio u fokusu javnosti.

U godinu smo ušli s pobjedom Cro Copa u Japanu za Staru godinu. Polugom na ruku u prvoj rundi slavio je protiv Shinichija Suzukawe na Inoki Bom Ba Ye spektaklu, a naši čitatelji jako vole kad Mirko pobjeđuje.

U siječnju smo doživjeli i pobjedu rukometaša nad Francuzima u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, a najčitaniji članak vezan za utakmicu bio je vezan za SMS poruku podrške generala Gotovine.

Koji mjesec kasnije opet je u prvom planu Mirko Filipović. Njegovo osvajanje K-1 World Grand Prixa u zagrebačkoj Areni ponovno ste doživjeli euforično, barem tako kažu brojke.

Čitala se jako i pobjeda hrvatskih nogometaša protiv Srbije, a još vas je više zanimao urnebesni ispad srpskog komentatora Milojka Pantića nakon utakmice.

Dugo se 'kuhao' transfer svih transfera. Na kraju ni dan danas ne znamo je li Gareth Bale srušio rekord, ali kada je konačno prodan u Real, kraj sapunice pobudio je vaše zanimanje. Vjerojatno su svi željeli znati je li sapunici napokon došao kraj.

Veliko su zanimanje pobudili neuspjesi Dinama i uspjesi Rijeke u borbi za plasman u Ligu prvaka odnosno Europsku ligu, a onda i remi Hrvatske protiv Srbije.

No, daleko više otvaranja imao je live stream press konferencije Davora Šukera na kojem je objavljena smjena Igora Štimca, kao i izravni prijenos prve presice Nike Kovača.

Nakon toga opet je u fokus došao Cro Cop, koji je ovaj put, nažalost, poražen, a potom i plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo kojeg je po čitanosti zasjenilo neprimjereno skandiranje Joea Šimunića.

Na samom kraju godine okršaji Dinama i Hajduka pali su u sjenu navijačkog ujedinjenja Torcide i BBB-a, a ždrijeb skupine Svjetskog prvenstva bio je uvjerljivo najčitaniji.

Top 5 najčitanijih članaka na GOL.hr-u u 2013.

1. Cro Cop osvojio K-1 WGP u Areni

2. Live stream press konferencije na kojoj je Šuker objavio smjenu Štimca i dolazak Kovača

3. Poraz Cro Copa u Moskvi od Oleinika

4. Poruka generala Gotovine rukometašima uoči utakmice s Francuskom

5. Hrvatska izvukla Brazil, Meksiko i Kamerun: Otvaramo Svjetsko prvenstvo!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider