Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Po medalju iz Spaladiuma

Sapunica je gotova: Siječanjsko rukometno ludilo kreće iz Splita

Hrvatski rukometni savez i Grad Split parafirali su ugovor o troškovima organizacije i tako riješili najvažniji problem. Još ostaje dogovor sa stečajnom upravom Spaladium Arene, i stvar bi time bila riješena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spaladium Arena ugostit će hrvatsku rukometnu reprezentaciju protiv Srbije, Švedske i Islanda na rukometnom Euru. Iako je još u petak ujutro situacija bila nepromjenjena, a u ponedjeljak je bio krajnji dan za poslati odluke o domaćinstvu EHF-u, rješenje se na kraju pronašlo.

"U međuvremenu je isparafiran ugovor između HRS-a i Grada Splita što se tiče odnosa HRS-a i Grada SPlita, dakle sve je riješeno. Ostalo je riješiti i potpisati ugovor između Spaladium arene u stečaju i HRS-a. Ostale su neke stvari koje nisu definirane, ali bit će i to riješeno", za Dnevnik Nove TV je poručio Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza.

Ulaznice će biti ponovno puštene u prodaju kada se potpiše ugovor sa stečajnom upravom. To znači da reprezentacija igra 100 posto u Splitu?

"To znači da, onako kako smo željeli da reprezentacija igra u Splitu, da ćemo uživati u krasnoj atmosferi pred našim navijačima."

Spaladium Arenu definitivno treba ušminkati, a vremenski rok je jako kratak, 50 dana.

"To su stvari koje su sastavni dio ugovora, to je naš poslovni odnos i vjerujte bit će sve riješeno", uvjerava Grahovac.

Po svemu sudeći Kauboji će po prvo europsko zlato krenuti iz ludnice splitskog Spaladiuma.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider