Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Najzlatnija ikad

Pročitajte poruku: Janica Kostelić se obratila naciji iz Sočija

Janica Kostelić obratila se naciji sa Zimskih olimpijskih igara iz Sočija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naša najtrofejnija sportašica u povijesti i najbolja skijašica otkako se održavaju Zimske olimpijske igre (četiri zlata i dva srebra) u Sočiju se nalazi kao dio bratovog tima u kojem svi priželjkuju zlatnu medalju.

Ivica će u petak nastupiti u superkombinaciji gdje realno ima veće šanse doći do zlata nego u slalomu, a Janica je na svom blogu pokušala smanjiti pritisak s njegovih leđa.

Poruku Janice Kostelić prenosimo u cijelosti:

"Različitim ljudima posebne su različite stvari. Svatko voli nešto, svatko uživa u nečem drugom, svatko ima svoju najdražu stvar, mjesto, doživljaj… Sve ovo, kod mene se može stopiti u dvije riječi - olimpijske igre. I to bez konkurencije.

Vjerujem da nisam jedina. Vjerujem da je tako većini sportaša, ako baš ne svima. Jer, to je posebna energija, posebno iskustvo… I da, poseban cilj. Cilj koji sve pretvara u potpuno savršenstvo. Međutim, ako ga i ne ostvariš, i dalje si sretan, jer dio si čarolije olimpijskih igara, i to je jednostavno – to ;)

Pozdravljam vas iz Rusije i želim vam da uživate. Nama je zasad super i sve ide prema planu. Neki su 'ugrabili' već i prve medalje, i moje čestitke njima. Bilo je već i iznenađenja, i sjajnih utrka, i suza, ali i mnoštvo veselja. Ma, kažem vam, samo uživajte. Bez obzira na rezultate, jer znamo svi da smo mi Hrvati skloni cijeniti samo prva mjesta. Budimo realni, nikome od nas u životu nije svaki dan uspješan, zato ne očekujte uvijek od svih ostalih samo ono najbolje. Naravno, mi ćemo se potruditi da rezultata bude, ali ako ih i ne bude, uživajte u olimpijskim igrama. Dovoljno su savršene same po sebi :)", napisala je Janica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider