Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nisu odustali

Nevjerojatan preokret New York Rangersa

Fantastičan preokret kreirali su hokejaši New York Rangersa u noći s ponedjeljka u utorak u najjačoj ligi svijeta - NHL-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su zaostajali za tri pogotka u posljednjoj trećini dvoboja u Madison Square Gardenu, hokejaši New York Rangersa stigli su do pobjede (5-4) nad Minnesota Wildom postigavši svih pet pogodaka u posljednjoj dionici utakmice.

Minnesota je u posljednjih 20 minuta dvoboja ušla vodeći 3-0. U 46. minuti gosti su još uvijek vodili 4-2, ali su pogocima Dericka Brassardam, Anthonyja Duclaira i Matsa Zuccarella domaći stigli do velikog preokreta i pete pobjede u sezoni.

U jedinoj preostaloj utakmici odigranoj u noći s ponedjeljka na utorak Edmonton je s 3-0 nadigrao Montreal, momčad s najboljim omjerom u ligi (7-2). Benoit Pouliot, Nail Jakupov i Taylor Hall bili su strijelci za četvrtu uzastopnu pobjedu Oilersa, koju su ostvarili nakon pet uvodnih poraza (0-4-1) te tako prekinuli pobjednički niz Canadiensa od četiri utakmice. Vratar Edmontona Ben Scrivens obranio je svih 29 udaraca za svoj prvi "shutout" u novoj sezoni.

Rezultati NHL utakmica od 27. listopada:

NY Rangers - Minnesota 5-4

Edmonton - Montreal 3-0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider