Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Severstalovih šest

Medveščak poveo pa se raspao: Peti uzastopni poraz u KHL-u

Novi su poraz pretrpjeli hokejaši Medveščaka u najjačoj europskoj ligi – KHL-u. Severstal je pred svojim navijačima u Čerapovcu slavio s visokih 6:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medvjedi su pretrpjeli peti uzastopni poraz, nakon uvodne pobjede, u KHL ligi, iako su nakon prvih 20 minuta igre vodili s 1:0. Strijelac tog jedinog pogotka u posljednjoj minuti prve trećine bio je Matt Murley.

Međutim, nešto više od šest minuta igre u nastavku bilo je dovoljno da domaćin od 0:1, dođe do 3:1. Aleksander Šinin, Linus Videll i Jevgenij Mons zabijali su po jedan pogodak u brzinskom preokretu ruske momčadi, koji je dodatno u 36. minuti utakmice povećao Vadim Berdnikov. Medveščak je ponovno u posljednjim sekundama trećine uspio postići pogodak, točnije uradio je to Bill Thomas, ali samo za smanjenje na 2:4.

U prvih 15 minuta posljednje trećine nije se događalo ništa naročito, a onda su Videll, svojim drugim pogotkom, i Aleksander Bugamin postavili konačan rezultat.

Sljedeća postaja Medvjeda, već ovoga petka, je Jaroslav i utakmica protiv Lokomotiva.

KHL liga:

Severstal – Medveščak 6:2

Zapadna konferencija: 1. SKA 15 (5 utakmica), 2. Dinamo Minsk 15 (+1), 3. Dinamo Riga 13 (+1), 4. Spartak 12... 12. Medveščak 4 (+1)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider