Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Teškom mukom

'Mali Kauboji' nakon drame s Brazilom u polufinalu SP-a!

Hrvatska juniorska rukometna reprezentacija igrat će u polufinalu na aktualnom Svjetskom prvenstvu, kojem je domaćin Bosna i Hercegovina. Teškom je mukom Hrvatska bila bolja od Brazila 23-21 (10-11)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izjednačena je utakmica između Hrvata i Brazilaca, koji su se posve iznenađujuće plasirali u četvrtfinale, trajala zapravo sve do samog kraja. Tri minute prije kraja rezultat je bio izjednačen (21-21). No, hrvatska je obrana do kraja ostala nepropusna, dok su na drugoj strani mladi Hrvati postigli dva pogotka i time došli na mali korak do jedne od medalja.

Najbolji je strijelac s pet pogodaka u redovima Hrvatske bio Ante Kaleb, dok su po četiri dodali Luka Cindrić i Teo Ćorić. Tri je pogotka, pak, zabio Ante Tokić. Na drugoj su strani gotovo sve pogotke zabila trojica igrača: Leandro Santos sedam, te Joao Silva i Patrianova po šest.

Svakako treba naglasiti i sjajnu izvedbu hrvatskog vratara Filipa Ivića koji je imao 19 obrana.

U polufinalu će Hrvatska igrati protiv Španjolske koja je s 26-22 bila bolja od Švicarske. Drugi polufinalni par čine Francuska i Švedska. (TS)

Rukometno Svjetsko prvenstvo U21, četvrtfinale:

Hrvatska - Brazil 23-21 (10-11)

Španjolska - Švicarska 26-22 (13-12)

Francuska - Egipat 35-33 (14-16)

Švedska - Nizozemska 30-25 (10-13)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider