Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
čudo u mannheimu

VIDEO 'Baci Pariz da se igramo, da se igramo': Ludo slavlje igrača Zagreba

Rukometaši PPD Zagreba dali su si oduška nakon pobjede u Njemačkoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Senzacija koju su priredili rukometaši PPD Zagreba u Ligi prvaka, kada su na Uskrs slavili protiv vodeće momčadi njemačkog prvenstva Rhein-Neckar Löwena, dugo nije viđena u najelitnijem klupskom natjecanju. Nakon -1 u Zagrebu, momci Veselina Vujovića slavili su pred 10 i pol tisuća navijača u Mannheimu 31:29 i izborili četvrtfinale protiv PSG-a. Nijemci su ostali šokirani i bijesni nakon neočekivanog poraza.

Na facebook profilu zagrebačkog kluba osvanuo je i video kako se slavilo u svlačionici nakon utakmice. Svi su bili odličnog raspoloženja, dok je Vujović izmoren sjedio u stolici i ponosno gledao svoje momke, koji su na kraju zapjevali:

"Baci Pariz da se igramo, da se igramo, da se igramo".

Kao što smo spomenuli PPD Zagreb će igrati protiv PSG-a u četvrtfinalu, a prvi susret na rasporedu je između 20. i 24. travnja, te će se igrati u Zagrebu. PSG i Zagreb već su igrali ove sezone u skupini Lige prvaka i naš je prvak izgubio obje utakmice. U Francuskoj je bilo -11, a u Zagrebu -2.

 

Malo slavlja nakon veličanstvene pobjede PPD Zagreba nad Rhein Neckar Loewenom i izborenog plasmana u četvrtfinale EHF Lige prvaka!IZNAD SVIH...ZAGREB!!!

Posted by RK Zagreb on Sunday, March 27, 2016

Slavlje PPD Zagreba u svlačionici pogledajte na LINKU.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider