Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bild šuti k'o zaliven

'Gospoda' Nijemci nesportski podnijeli poraz: Trener poludio na svoje igrače

Lider njemačkog prvenstva Rhein-Neckar Löwen teško je podnio ispadanje iz rukometne Lige prvaka od PPD Zagreba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba priredili su pravu senzaciju u osmini finala Lige prvaka. Nakon što su u Zagrebu poraženi (23:24) od lidera njemačke Bundeslige Rhein-Neckar Löwena, igrači Veselina Vujovića uzvratili su Nijemcima u gostima s 31:29 te izborili četvrtfinale protiv PSG-a.

Zanimljivo, njemački Bild dosada (ponedjeljak, pola 10 ujutro) nije ni spomenuo čudo koje se dogodilo u Mannheimu, a za koje se trener njemačkog sastava Nikolaj Jacobsen obrušio na svoju obranu.

"Ovaj poraz jako peče, pogotovo jer nismo bili pametni. Napravili smo previše pogrešaka u obrani, a naši vratari nisu previše razmišljali na golu", grmio je Danac, kojem sada preostaje borba za naslov prvaka u domaćem prvenstvu.

"To me sada ni najmanje ne zanima. Ne mogu se sjetiti kada smo posljednji put primili 31 pogodak".

'Lavovi' su pred kraj prvog poluvremena imali vodstvo 15:10, no Zagreb je do kraja prvih 30 minuta smanjio na 15:13, a u nastavku s 18:14 preokrenuo rezultat. Najbolji strijelac Löwena nije imao dovoljno snage priznati da je Zagreb bio bolji.

"Vodili smo 15:10, a onda smo na poluvrijeme otišli sa samo dva gola prednosti. Mi smo zadržali Zagreb u igri. I sada smo ostali bez ičega", rekao je Andy Schmid.

Utakmicu u Mannheimu pratilo je 10 i pol tisuća navijača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider