Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Polemike oko staze

Kostelić brani tatu: Evo što je poručio kritičarima!

Staza za kombinacijski slalom, koju je na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju postavio hrvatski trener Ante Kosteić, ponovno je izazvala polemike među skijašima zbog svoje težine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U očevu je obranu i ovom prilikom stao Ivica Kostelić koji je u petak osvojio srebrnu medalju u super-kombinaciji, zaostavši za pobjednikom, Švicarcem Sandrom Villetom, 34 stotinke. Mnogi skijaši nisu uspjeli završiti slalom, među njima i francuska uzdanica Alexis Pinturault.

Srebrni Ivica za Novu TV: Tko nije zadovoljan srebrom, taj je budala

"Znam da je bilo puno rasprava o stazi. Moj otac je stara škola u usporedbi s ovim što se radi otkad je uvedeno pravilo mjerenja u Svjetski kup. Danas s metrom u rukama svatko može postati improvizirani postavljač staza. Nisu mi tatine staze draže zato što ih on postavlja, nego zato što one potiču skijaše na propitkivanje i razmišljanje. Na tatinim slalomima nema slučajnih pobjednika, morate biti inteligentni, a to je priroda ovog sporta. Sandro je danas bio najbolji i zaslužio je pobjedu", rekao je Ivica u izjavi koju prenosi francuski dnevnik L'Equipe. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider