Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Javio se iz Sočija

Srebrni Ivica za Novu TV: Tko nije zadovoljan srebrom, taj je budala

Ivica Kostelić javio nam se telefonom iz Sočija nakon što je osvojio svoje četvrto olimpijsko srebro.

Hrvatska ima medalju i na četvrtim Zimskim olimpijskim igrama zaredom. Na svojim trećim Igrama Ivica Kostelić osvojio je četvrtu srebrnu medalju i tako postao najuspješniji hrvatskim olimpijac u povijesti. Od njega je bolja tej jedna olimpijka, njegova sestra Janica s čak šest medalja (4 zlata i 2 srebra).

Ivica Kostelić osvojio svoje četvrto olimpijsko srebro: 'Ovo je velika nagrada!'

Deseta olimpijska medalja čudesnih Kostelića: U skijanju im nema ravnih

Ivica Kostelić - junak s četiri olimpijske medalje!

Janica: Ne znam što su ljudi očekivali, nema razočaranja

Nakon užasne sezone i borbe s formom, ova medalja stigla je Ivici kao melem na ranu.

''Točno to. Trebaju se uzeti sve okolnosti. Meni je pao ogroman kamen sa srca, jer sezona nije bila dobra. Medalja se činila kao mogućnost, ali nije bilo realno za očekivati. Ja sam vjerovao da su Olimpijske igre nešto drugo. Bio sam motiviran jer su Igre u našoj obitelji uvijek nešto više'', rekao je Ivica za Dnevnik Nove TV.

''Ključ je bio u spustu. To je bila jedna od mojih boljih vožnji u karijeri. Nadao sam se zlatu, ali nisam odskijao tako dobro u slalomu. Popustila je staza. Nisam htio napraviti neku pogrešku...''

Imali barem malo žala za zlatom?

''Kad sam ušao u cilj bio sam razočaran. Bila je dobra šasna za zlato, ali svatko tko je nezadovoljan srebrom je budala. Jako sam sretan. I moja obitelj je posebno sretna, jer ovo nam je 10 olimpijska medalja. Cijela moja ekipa je presretna kad se uzme u obzir u kakvim smo okolnostima došli'', poručio je Kostelić u telefonskom razgovoru iz Sočija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider