Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Idemo do kraja'

Goluža: Drago mi je da Francuzi odlaze s gorčinom i da ih baš mi šaljemo u mirovinu!

Konačno! Konačno je Hrvatska srušila Francuze i preko najvećih rivala stigla do polufinala Svjetskog prvenstva u Španjolskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Logično, izbornik Slavko Goluža bio je presretan i pun emocija.

>> Francuski mediji: 'Logično, napokon... Ovo je kraj jedne ere!'

>> Goluža otkrio: Poruka prije utakmice nas je nabrijala!

>> Hrvatska pregazila Francusku i prošla u polufinale SP-a, a sad Danska!

„Čestitke mojim dečkima. Ostali smo bez pola ekipe. Bilo je grešaka, ali bilo je i toliko dobrih stvari. Imali smo veliki motiv, posebno ja. A srce kakvo imaju moji dečki, to nema nitko", izjavio je Goluža.

Što kaže za isključenje Vukovića u 47. sekundi?

„OK, dobio je isključenje. Rekao sam momcima, idemo igrati i za njega.“

Slijede Danci...

„Čekaju nas, opasni su. Idemo vidjeti što je s ozljedama, ali idemo dalje. Idemo do kraja“, poentirao je Goluža, naglasivši za sami kraj:

„Francuzi su strašna ekipa, no morali su i oni jednom pasti. Drago mi je da odlaze s gorčinom i da smo ih upravo mi poslali u mirovinu. Svejedno, skidam im kapu.“

Domagoj Duvnjak bio je prvo ime Hrvatske. Sjajan, razigran i efikasan. Devet golova u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva ne viđa se često.

„Svi smo pružili puno, od prvog do zadnjeg, od najmlađeg do najstarijeg. Imali smo malu krizu u drugom poluvremenu, stigli su nam Francuzi na -1, ali digli smo se iz toga“, rekao je vidno iscrpljeni Duvnjak:

„Iscrpljeni smo. Ali ljudi, u polufinalu smo! Dat ćemo sve od sebe. Večeras ćemo malo feštati, sutra na put, no bit ćemo pravi i vjerujem u pobjedu nad Danskom.“

Još jednom se osvrnuo na utakmicu s Francuzima:

„Stvarno smo se dobro pripremili. Ovo što naša obrana radi na ovom SP-u, to je nevjerojatno. A Mirko je fenomenalan“, zaključio je Dule.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider