Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nadaju se finalu

Španjolski mediji uoči Hrvatske: 'Najslabija su od četiri preostale momčadi'

Španjolski mediji pozabavili su se predstavljanjem Hrvatske na ovom Europskom prvenstvu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon čudesne pobjede protiv Poljske od 14 pogodaka razlike i plasmana u polufinale Europskog prvenstva u Poljskoj, hrvatski rukometaši nemaju previše vremena za slavlje. Već danas ih očekuje okršaj sa Španjolcima za ulazak u finale.

"Hrvatska je uvijek je opasna, uostalom ovo joj je kao i Španjolskoj šesto polufinale na velikim natjecanjima od 2011., ali rezultati na aktualnom EP-u, gdje je izgubila od Norveške i Francuske, dokazuju da je Hrvatska najslabija od četiri preostale reprezentacije na prvenstvu", prenosi izvjestitelj najčitanijeg španjolskog dnevnika 'Marce'.

Španjolci dalje navode kako je Hrvatska prošla u polufinale nakon čuda protiv Poljske. Kako je Duvnjak glavni organizator naših napada, a Štrlek najubojiti igrač iz protunapada. Isto tako su rasplet naše skupine nazvali ''znanstvenom fantastikom''.

Još vijesti

Kako god bilo, Španjolci se nadaju prolazu u finale, a kao najjače adute izdvajaju povratak obrambenog igrača Guardiole i najboljeg vratara ovog Europskog prvenstva Šterbika. Međutim, nešto će se pitati i Hrvatsku.

Nadamo se kako se hrvatski rukometaši protiv Poljske nisu potrošili i da imaju snage ponoviti još jednu sjajnu predstavu te otići u finale Eura. Bio bi to fenomenalan pothvat, ali i prilika da Hrvatska po prvi put uzme europsko zlato.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider