Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Njemačka u finalu

Ništa od ponavljanja utakmice: Norvežani se okreću Hrvatskoj

Norvežani su povukli svoju žalbu zbog nesvakidašnjeg događaja na kraju polufinalnog susreta s Njemačkom na rukometnom Euru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U finalu Europskog rukometnog prvenstva u nedjelju će igrati Njemačka i Španjolska, a Norvežani su povukli svoju žalbu zbog nesvakidašnjeg događaja na kraju polufinalnog susreta, objavila je Europska rukometna organizacija na službenim stranicama Europskog prvenstva u Poljskoj.

Podsjetimo, Kai Häfner zabio je pet sekundi prije kraja za vodstvo Njemačke, a Norvežani nisu ni stigli reagirati u zadnjim sekundama pa je počelo veliko slavlje njemačkih rukometaša. No, sporno je to što se na snimci vidi kako je tri sekunde prije kraja na parketu čak osam ili devet igrača Njemačke.

Zbog toga su se Norvežani pobunili i odmah napisali žalbu, a neki u njihovim redovima čak su se i ponadali da će se utakmica ponoviti. Međutim, kad su saznali da od toga neće biti baš ništa, jutros su povukli žalbu i počeli se pripremati za susret protiv Hrvatske, u kojem će se boriti za medalju i izravni plasman na Svjetsko prvenstvo. Još vijesti

Kako komentirate poraz Hrvatske u polufinalu EP-a?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider