Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
lijepe riječi

Karabatić uoči rukometnog klasika malo 'pili naopako'

Nikola Karabatić prokomentirao je hrvatsku reprezentaciju uoči današnje utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Europsko prvenstvo u rukometu danas će na rasporedu imati rukometni klasik između Hrvatske i Francuske. Obje reprezentacije pokazale su mišiće uoči međusobnog ogleda Kauboja i Les Expertsa, a uoči utakmice hrvatsku je reprezentaciju prokomentirao najbolji rukometaš svijeta Nikola Karabatić.

''Hrvatska dobro igra u obrani, agresivni su, Mirko dobro brani. Mamić iz Dunkurquea je dobro igrao. Tu su isto i Karačić, Duvnjak i Marko (Kopljar). Odlična su i krila Štrlek, Čupić i Horvat. To je vrlo dobra i opasna ekipa i morat ćemo pripaziti'', nahvalio je još jednom Hrvate Karabatić.

Danas s početkom u 18.15 vidjet ćemo što može pomlađena Hrvatska protiv aktualnih svjetskih, europskih i olimpijskih prvaka. Pobjeda protiv Makedonije pokazala je kako trijumf s Islandom nije bio slučajan, a zna to i Francuz koji je na hrvatskom objasnio što će presuditi sutra u Krakowu.

''Mislim da će sutra pobijediti ona ekipa koja će bolje igrati u obrani, tu će biti razlika. Vidjeli smo da Hrvatska dobro igra u obrani 5-1 odnosno između 5-1 i 3-2-1. Mi također igramo dobru obranu i to će biti faktor odluke.''

Hrvatska je dobila brojne pohvale za svoju igru. Obrana 5-1 dobro je funkcionirala nakon poraza od Norvežana. Puno je pokretljivija i kada je to potrebno zgusnuta. Problemi protiv Makedonije znali su se pojavljivati na crti gdje Francuzi imaju sjajnog Cedrica Sorhaindoa pa možemo očekivati dosta lopti za pivota Barcelone.

Tko će slaviti u rukometnom klasiku?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider