Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Glava je dala snagu

Sandra u suzama: Pokazala sam da mogu i kada je nemoguće!

Sandra Perković osvojila je drugo mjesto na Hanžeku unatoč bolovima u leđima i trbušnom zidu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Olimpijska pobjednica, te svjetska i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković, koja je na Hanžekovićevom memorijalu nastupila unatoč bolovima u leđima i trbušnom zidu, izjavila je da je "pokazala sebi da može i kada je nemoguće".

>> Sandra Perković u suzama: U Zagrebu prvi poraz u sezoni!

Sandra nije mogla sakriti suze. Emocije su proradile jer je ovo njen grad i jnjega publika.

"Došla sam na miting i dala sam sve od sebe. Do kraja sam se borila i trudila što je najvažnije, nisam odustajala. Glava je bila ta koja je vukla, glava mi je dala snagu. Bacila sam 65.63, pod takvim uvjetima s takvim problemima. Prije deset dana nisam mogla stajati, kamoli hodati, a danas sam izašla na stadion kao da mi nije ništa. Velika je ova pobjeda, pobijediti samu sebe to je nešto neopisivo, pokazati sebi da mogu i kada je nemoguće," kazala je Sandra nakon nastupa na stadionu Mladosti uz Savu.

Bolovi u leđima i trbušnom zidu bili su prejaki i Sandra Perković je na koncu osvojila drugo mjesto s rezultatom 65,63 metara.

Za iznenađenje večeri pobrinula se 34-godišnja Amerikanka Gia Lewis-Smallwood koja je pobijedila s osobnim i rekordom mitinga od 66,29 metara. Amerikanka je popravila dosadašnji rekord naše Sandre za 50 centimetara.

"Danima sam šutila i borila se da se uopće pojavim na natjecanju, i uspjela sam. Ne žalim za ničim, presretna sam što sam dala sve od sebe za naše navijače. Zahvaljujem svima što su me došli podržati i kada je najteže i bodriti svoju olimpijsku, svjetsku i europsku prvakinju. Hvala vam svima, a sada idemo dalje, idemo u Bruxelles pokupiti dijamant za koji smo se borili ove godine." (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider