Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ni on ne zna

Džomba otkrio kako bi od Balića izvukao 'istinu' o neodlasku na SP

Legendarno desno krilo rukometne reprezentacije još uvijek ne zna zašto Ivano Balić nije s reprezentacijom u Madridu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometaši danas u 16.45 igraju drugu utakmicu u skupini D Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. U madridskoj dvorani Caja Magica protivnik Kauboja bit će Alžirci. Trebala bi to biti sigurna pobjeda, no ne sumnjamo da ćemo se ipak malo živcirati gledajući naše rukometaše.

>> Goluža još uvijek štedi kapetana i poručuje: Na ovom SP-u je pala kvaliteta!

'Još danas definitivno lagana pobjeda, a onda od sutra kreće pravo prvenstvo. Ovo je do sad bilo lagano zagrijavanje. Lagane utakmice su super za početak da se malo namjesti ruka, protrči, uhvati se 'feeling' dvorane. Što se tiče ždrijeba nismo mogli bolje pogoditi. Sad samo da to iskoristimo'', rekao je Mirza Džomba gostujući na Totalnom FM.

''Dobro je da ključni igrači odmaraju. Danas će krenuti osjetiti loptu i Vori i Lacković jer nas čekaju Mađari!', rekao je Džomba.

Još uvijek nije saznao razlog Balićevog nepozivanja na Svjetsko prvenstvo. Ipak, otkrio je kako bi došao do 'Balićeve istine'.

''Definitivno bi si sjeli negdje pojeli, popili. Malo bi ga opustio pa bi saznao detalje! Rekao bi mu: 'Ajmo na kavu', da konačno čujem njegovu verziju pošto on neće nikako da se očituje! Čak i mene zanima što je to bilo!', rekao je Džomba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider