Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nestvarno dobra utakmica

Čudesna partija hrvatskog reprezentativca: S 20 obrana briljirao u Ligi prvaka!

Ovog ljeta stigao je na jug Francuske te se tamo odlično snašao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trećem kolu rukometne Lige prvaka vidjeli smo čudesnu izvedbu na utakmici Montpellier Veszprem, a režiser je bio naš Marin Šego.

Montpellier je pobijedio s 23:18 najviše zahvaljujući briljantnom izdanju hrvatskog reprezentativca, koji je upisao gotovo nestvarnih 20 obrana.

Šego je spustio roletu i izludio igrače aktualnog mađarskog prvaka zabilježivši postotak obrana od čak 53 posto (Veszprem je uputio 38 udaraca u okvir gola, od čega je samo njih 18 završilo u mreži).

Trebaju li nam više ove djevojke u 2019.? ''Smiješno je takvo što tražiti'' UFC djevojke (Foto: AFP) UFC djevojke (Foto: AFP) UFC djevojke Britanny Palmer i Arianny Celeste (Foto: AFP) +3 UFC djevojke (Foto: AFP)

Penicilin za Veszprem

Na taj se način Šego još jednom pokazao kao penicilin za Veszprem, nakon što je 2018. godine svojim obranama bio najzaslužniji za to što je Pick Szeged osvojio naslov prvaka Mađarske poslije dugih 11 godina čekanja.

Ovog ljeta priključio se pak Montpellieru i zasad njegovu novom klubu ide dosta dobro u novoj sezoni. U prvenstvu Francuske u četiri kola imaju tri pobjede i jedan poraz, a u Ligi prvaka su, poslije početnog poraza od Vardara na domaćem terenu, spojili dvije uzastopne pobjede.

Dodajmo kako je na ovoj jučerašnjoj utakmici nastupio još jedan hrvatski reprezentativac Manuel Štrlek, koji je za Veszprem postigao jedan pogodak.

gol expired Barcelona u Zadru ponizila PPD Zagreb, Vujović na novom startu umalo doživio rekordan poraz divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider