Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Novi rekord Final Foura

Pogledajte ovu bombetinu: Barcelonin Danac šutnuo loptu nevjerojatnih 140 km/h!

Ovog vikenda u Lanxess Areni u Kölnu održan je Final Four rukometne Lige prvaka.

Lasse Andersson (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kao poraženi u polufinalnim susretima, Barcelona i Kielce ove su nedjelje morali igrati utakmicu za treće mjesto na Final Fouru rukometne Lige prvaka.

U utakmici koja se igrala isključivo za prestiž ni jedni ni drugi nisu bili baš previše zainteresirani za obranu, o čemu svjedoči čak 75 postignutih golova (Barcelona je pobijedila s 40:35).

Slavlje Vardara (Foto: AFP) Vardar na hrvatski pogon opet na krovu Europe, Igor Karačić MVP finala divider

Ipak, ovaj dvoboj neće ostati upamćen ni po jednom od tih 75 pogodaka, već po strašnom šutu koji je uputio Barcelonin Lasse Andersson u završnici prvog poluvremena.

Pri rezultatu 20:16 za Barcu na semaforu su bile ostale četiri sekunde do odmora, Barca je krenula s centra, lopta je došla do Anderssona koji je svu snagu usmjerio u šut koji je uputio. Lopta je išla, kako su priopćili iz EHF-a, nevjerojatnih 140 km/h.

Nije zabio, pogodio je prečku, ali je postavio novi rekord Final Foura rukometne Lige prvaka kad je u pitanju snaga šuta. Nitko u posljednjih devet godina, koliko se završni turnir održava u Lanxess Areni u Kölnu, nije pucao jače od Barcelonina bombardera...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider