Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Najbrže vrijeme skupine

Braća Sinković lakoćom izborili polufinale Svjetskog prvenstva

Braća Sinković su vodili cijelu utrku i na kraju su s pobjedničkim vremenom 6:30.270 iza sebe s više od dvije sekunde zaostatka ostavili francuski dvojac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u polufinale dvojca bez na Svjetskom veslačkom prvenstvu koje se održava u Linz-Ottensheimu nakon što su u srijedu u četvrtfinalu bili najbrži u svojoj skupini.

Braća Sinković su vodili cijelu utrku i na kraju su s pobjedničkim vremenom 6:30.270 iza sebe s više od dvije sekunde zaostatka ostavili francuski dvojac Valentina i Theophilea Onofroya, dok su treće mjesto s vremenom 6:35.910 zauzeli Bjelorusi Dztimtry Furman i Siarhei Vladzko.

Polufinale dvojca bez je na rasporedu sutra od 10:40.

Danas u četvrtfinalu još nastupaju u konkurenciji samaca Damir Martin u 13:23 sati te lakih samaca Luka Radonić u 13:47.

Slavlje ili rat? Igrači Zvezde sa šljemovima u oklopnom vozilu paradirali Beogradom, navijači pjevali četničke pjesme Igrači Zvezde sa šljemovima Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Navijači Zvezde na tenku (Screenshot)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider