Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Izbor bio ograničen

HKS odgovorio na Bogdanovićevu kritiku: 'Spriječilo nas je nekoliko razloga'

Hrvatski košarkaški savez oglasio se priopćenjem vezano uz status na Facebook stranici hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije dugo trebalo čekati na reakciju HKS-a nakon što je Bojan Bogdanović putem Facbooka prozvao savez i HOO zbog uvjeta u kojima su košarkaši putovali 32 sata u Buenos Aires na pripremni turnir uoči Olimpijskih igara.

Njihovo priopćenje prenosimo vam u cijelosti:

''Poštovani,

Vezano uz status na Facebook stranici hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića, željeli bi pojasniti organizaciju putovanja hrvatske košarkaške reprezentacije u Argentinu.

Hrvatski košarkaški savez je u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom učinio sve kako bi našim igračima i stručnom stožeru osigurao najbolji i najkomforniji prijevoz do Cordobe, a posebno s obzirom na njenu udaljenost. Nažalost, naša volja i želja, niti angažman, nisu bili dovoljni, jer nas je u toj namjeri spriječilo nekoliko objektivnih razloga.

Najvažniji i presudan leži u činjenici da se reprezentacija plasirala 9. srpnja na Olimpijske igre i iako se već sljedeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen. Konačni letovi (i mjesta u zrakoplovu) su ono najkvalitetnije što se u tom trenutku moglo izabrati iz preostale ponude zrakoplovnih tvrtki.

Treba napomenuti da je naša delegacija putovala u dvije skupine, veliki dio preko Rima, dok je manji dio članova stručnog stožera, zbog potpune popunjenosti zrakoplova, putovao preko Pariza. Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mjesta za cijelu delegaciju pa tako ni mjesta u poslovnoj klasi.

Na kraju, ono najvažnije, cijela delegacija je sretno stigla na odredište i sigurni smo da će, nakon što se svi dobro odmore, nastaviti putem koji je zacrtan u Torinu.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider