Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'uvjeti na nivou'

Bogdanović se javno obrušio i ismijao Hrvatski košarkaški savez!

Bojan Bogdanović nije mogao izdržati a da ne prokomentirao uvjete u kojima reprezentacija leti za Južnu Ameriku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović poludio je na Hrvatski košarkaški savez (HKS) koji im je, iako zna da većina ima najmanje dva metra u sebi, kupio avionske karte za ljude 'normalne' veličine.

"Hvala HKS-u i HOO-u što su se potrudili i priuštili nam komfort kakav zaslužujemo na putu od 32 sata.Uvjeti su nam uvijek bili na nivou
#sretnanovagodina #rimbuenosaires", napisao je Bogdanović na svom Facebook profilu i objavio fotografiju na kojoj se vidi kako nema mjesta za noge na svom mjestu u avionu.

Hrvatski košarkaši na herojski su način izborili Olimpijske igre u Rio de Janeiru, nakon što su u talijanskom Torinu izbacili dva velika favorita za plasman. Najprije su u polufinalu bili bolji od Grčke, a potom su u finalu nakon produžetka šokirali domaćina Italiju!

Hrvatska će na Olimpijskim igrama u Riju igrati u skupini B zajedno sa Španjolskom, Argentinom, Brazilom, Nigerijom i Litva. Košarkaši svoj put na Igrama započinju u noći sa 7. na 8. kolovoz kada igraju protiv aktualnih viceprvaka - Španjolaca.

RASPORED nastupa naših sportaša u Riju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider