Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki doček

VIDEO Senzacionalna Sara Kolak stigla u Zagreb: Hvala vam svima!

Hrvatska atletska senzacija Sara Kolak stigla je u Zagreb, gdje joj je priređen veličanstven doček.

21-godišnja Ludbrežanka Sara Kolak postala je senzacionalna olimpijska pobjednica u bacanju koplja. Kolak je postala zlatna na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, po drugi put u dva dana popravivši osobni i državni rekord koji sada iznosi 66.18 metara.

"Hvala svima što ste bili uz mene. Još mi nije sve ovo sjelo, da shvatim što sam napravila. Na borbu i nadmetanje sa suparnicama sam se navikla, no ovo mi je novo i to je teži dio, Odgovaralo mi je biti cura iz pozadine'', izjavila je Sara Kolak na dočeku.

Posebno emotivan trenutak je bio kada se zagrlila sa svojim najmilijima, majkom, ocem i bratom. Sara je dodala kako će se večeras proveseliti, ali sezona još nije gotova.

"Prvo fešta u Ludbregu, no već sutra moram na trening. Sezona nije gotova, ispred mene su još tri natjecanja. Nakon toga odlazim na odmor," kazala je olimpijska pobjednica u bacanju koplja.

Sara je iza sebe ostavila svjetsku rekorderku Čehinju Barbaru Špotakovu, koja je mogla postati prva atletičarka s tri uzastopna olimpijska zlata u istoj disciplini.

Ne samo u Riju, zlatna medalja Sare Kolak je sasvim sigurno najveća senzacija hrvatske olimpijske povijesti, tu nikakve sumnje nema. Ona je s 21 godinom došla u Rio de Janeiro i šokirala cijeli svijet u disciplini u kojoj se do najboljih rezultata ipak dolazi nakon određene zrelosti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider