Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nisu imali šanse

Težak poraz Čilića i Draganje od srpskog para: 'Đoković nas je uništio'

Hrvatski tenisači Marin Čilić i Marin Draganja u prvom su kolu završili nastup u konkurenciji muških parova na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čilić i Marin Draganja su u prvom kolu završili nastup u Rio de Janeiru, nakon što su ih sa 6-2, 6-2 pobijedili srbijanski reprezentativci Novak Đoković i Nenad Zimonjić.

Bio je to dvoboj u kojem su naši tenisači imali vrlo malo prilika za učiniti dvoboj neizvjesnijim, jer su prečesto gubili gemove kad su bili na početnom udarcu, a nisu znali uzvratiti svojim suparnicima kad su za to imali izgleda. Draganja je dvaput gubio servis u prvom setu, koji je srpska kombinacija osvojila za 29 minuta.

Đoković i Zimonjić su u drugom setu poveli 4-0 i bez poteškoća priveli susret kraju te nakon samo 56 minuta slavili sa 6-2, 6-2.

"Nismo niti imali pravu šansu da se vratimo u meč pokraj ovakvog Novaka. Jednostavno nismo imali sreće pri ždrijebu, jer će Srbi daleko dogurati. Ja i Marin (Draganja) smo stvarno uživali proteklih par tjedana koliko igramo zajedno, a danas nije išlo. Čak nisam bio ni umoran nakon popodnevnog meča protiv Dimitrova", kazao je Čilić, koji se plasirao u 2. kolo pojedinačnog dijela turnira.

"Teško je sada govoriti što bi u Riju bilo da sam igrao sa Ivanom Dodigom. Ivan je odlučio odustati od Igara jer se htio posvetiti turnirima", zaključio je Čilić koji će dvoboj 2. kola pojedinačnog dijela igrati u ponedjeljak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider