Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Moramo biti oprezni'

Mamić uoči Lokomotive: Protiv njih nikad nije bilo jednostavno

U idućih osam dana pred Dinamom su tri utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva od tri utakmice koliko će Dinamo odigrati u idućih osam dana je ona s Lokomotivom.

Ovaj dvoboj trebao se igrati u Kranjčevićevoj, službeni domaćin trebala je biti Lokomotiva, ali zbog lošeg stanja travnjaka Lokomotiva je predložila, a Dinamo pristao na zamjenu domaćinstva te će igrati na Maksimiru (početak u 15:00).

"Nova utakmica, nova obaveza i cilj su nova tri boda. Želimo zadržati seriju pobjeda i prednost koju imamo", istaknuo je Zoran Mamić.

Trener Modrih biranim je riječima govorio o momčadi koja ima šest igrača Dinama na posudbi i još dosta njih koji su ne tako davno raskinuli ugovor s klubom iz Maksimira i preselili u redove Lokomotive.

"Imaju dobru ekipu i rezultate. Poletni su, brzi i živi tako da moramo biti jako oprezni. Rezultatski smo ih uvijek dobivali, ali nikad to nisu bile jednostavne utakmice. Nećemo se čuvati za Hajduk, ovo je prvenstvo, nemamo pravo na krivi korak i igrat će najbolji mogući sastav."

Dinamo se još uvijek nada Ademiju

Mamić je prokomentirao i eventualna ljetna pojačanja za poziciju zadnjeg veznog gdje više ne može računati na suspendiranog Arijana Ademija.

"Pratimo tržište, ali iskreno, negdje u dubini duše se nadamo da bi se situacija oko Ademija mogla popraviti. Uskoro je novo ročište pa ćemo vidjeti."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider