Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Užasno se osjećam...'

Šokantna vijest za Ademija i Dinamo: UEFA mu odrezala najgoru moguću kaznu!

Uefina disciplinska komisija donijela je najgoru moguću odluku i suspendirala igrača Dinama Arijana Ademija na čak četiri godine!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šokantne vijesti stigle su iz Švicarske gdje je nakon nekoliko odgoda te na koncu i saslušanja Dinamovog igrača UEFA donijela odluku koja se niti u najcrnijem scenariju nije mogla zamisliti.

''Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam... Želio bih se zahvaliti svima koji me zovu ovih dana i šalju poruke, ali stvarno mi je teško pričati pa ih molim za razumijevanje'', rekao je Ademi za službenu Dinamovu stranicu.

Podsjetimo, Arijanov nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto je bilo i s B uzorkom.

''Kao klub smo šokirani i izuzetno neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako smo sigurni da još puno puta i bude'', stoji u Dinamovom priopćenju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider