Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ramos o Lukinoj asistenciji

Zidane izrekao najveći kompliment Luki Modriću i objasnio osvajanje boda!

Luka Modrić bio je jedan od najboljih igrača utakmice Barcelone i Real Madrida koja je završila podjelom bodova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što to često zna biti nakon velikih derbija jedna strana je zadovoljna ishodom, a druga nije. Izuzetak nije bila ni utakmica Barcelone i Real Madrida koja je okončana rezultatom 1:1.

Barcelona je bila bolja tijekom većeg dijela utakmice, pogotovo u drugom poluvremenu kada je povela i imala dvije velike prilike da slomi Real, no u konačnici je platila za sve promašaje. Luka Modrić asistirao je Sergiju Ramosu koji je u 90. minuti zabio za vrijedan bod.

"Danas je bilo neophodno da upišemo bod ili tri. Naporno smo radili i to nam se u konačnici vratilo. Rezultat u 90. minuti nije bio pošten. Luka je sjajno ubacio na peterac, a ja sam zadovoljan golom", rekao je junak Real Madrida Ramos.

Zadovoljan je bio i francuski strateg Reala Zinedine Zidane koji je također pohvalio i još jednom naglasio značaj Luke Modrića za ovu momčad Reala.

"Modrićeva izvedba... Svi znamo koliko je on važan za našu igru. Bio je odličan kao i uvijek. Igra sve bolje i bolje, a naša igra s ovakim Lukom ima jednu sasvim drugu dimenziju", rekao je Zidane.

Luka Modrić bio je proglašen najgorim ljetnim pojačanjem Primere kada je dolazio 2012. godine, a danas je glavni igrač Real Madrida...

"Zadovoljan sam bodom. Igrali smo sa srcem, ostavili smo sve na travnjaku. Igrali smo protiv jako dobre momčadi i upisali bod. Kada igrate sa srcem i vjerujete da možete nešto ostvariti onda se događaju ovakve stvari", rekao je između ostalog Zidane.

Trener Barcelone Luis Enrique nije bio zadovoljan s tek osvojenim bodom.

"Ovo nije za nas najbolji rezultat, pogotovo nakon što smo bili bolji na travnjaku. Zaslužili smo pobijediti utakmicu. Imali smo sve u rukama, ali nismo uspjeli riješiti utakmicu. Moramo popraviti igru na svom travnjaku jer očito imamo problem".

Nakon 14 kola Real je vodeća momčad prvenstva sa šest bodova više od Barcelone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider