Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo tko je na meti!

Real neće mirovati: Perez najavio nove spektakularne transfere!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez poručuje da će "kraljevski klub" biti aktivan sve do posljednjeg sata ljetnog prijelaznog roka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

James Rodriguez i Toni Kroos zasigurno su zvučna pojačanja madridskog Reala koji je za njih izdvojio oko 110 milijuna eura, no moguće ne i posljednja koja će u ovom prijelaznom roku doći na Santiago Bernabeu.

Dok Barca forsira svoju djecu, Real ih uništava: Evo dokaza!

Potvrdio je to i predsjednik kluba Florentino Perez riječima da će Real Madrid sve do posljednjeg dana prijelaznoga roka biti u njemu i aktivan. Znači do 1. rujna.

"Sve do posljednjeg dana možete nešto napraviti, bilo kupiti, bilo prodati. Svi se mi želimo osnažiti i popraviti. To je sve što mogu reći", kazao je Perez.

Falcao na meti Reala

Sljedeće pojačanje momčadi trebalo bi biti ono vratarsko. Keylor Navas navodno je sve dogovorio po pitanju prelaska iz Levantea u "kraljevski klub", međutim, službene potvrde o transferu još nema. Iako, španjolski su mediji već više puta pisali, Realu odšteta od 10 milijuna eura u konkretnom slučaju ne predstavlja problem.

Španjolski mediji spekuliraju kako se Perez sprema u lov na još jednu veliku zvijezdu, Radamela Falcaa, napadača Monaca. Navodno su pregovori između klubova u tijeku. Kolumbijac bi isprva mogao otići na posudbu u Real za godišnju plaću od 12 milijuna eura, a onda bi ga Real sljedećeg ljeta mogao otkupiti.

Minimalna odšteta mogla bi iznositi 33 milijuna eura, a ako Falcao pruži partije koje se od njega očekuju, Real bi iskrcao Monacu oko 45 milijuna eura. Budući da su odnosi između dvaju klubova na visokoj razini, lako je moguće da se ostvari ovaj scenarij. (I.M./TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider