Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Nova afera na pomolu

Xavi odgovorio na optužbe o namještanju utakmice Barce i Depora

U Španjolskoj je na pomolu nova afera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest da Udruženje profesionalnih klubova (LFP) istražuje aktere utakmice posljednjeg kola Primere između Barcelona i Deportiva izazvala je opću pometnju. U prvom planu su Albert Lopo i Xavi Hernandez. Lopo je nakon utakmice izjavio: „Rekao sam igračima Barcelone da malo olabave, neriješeno svima odgovara.“

VIDEO Nova afera u Španjolskoj: Pokreće se istraga protiv Barcelone

Kamere su uhvatile kako se Lopo i Xavi nešto domunđavaju. Predsjednik LFP-a Javier Tebas potvrdio je za Cadenu SER da LFP istražuje Lopovu izjavu. Iako As tvrdi da im je Tebas potvrdio da ne istražuju samo utakmicu već Lopovu izjavu, jasno je što bi mogao biti sljedeći korak ako se dokaže da je Tebas molio Xavija da im puste.

Valjda je logično da bi se potom istraživalo jesu li Xavi i ostatak momčadi  Barcelone udovoljili Lopovu zahtjevu? El Mundo Deportivo odmah je stupio u kontakt s Xavijem koji se trenutačno nalazi u Kataru gdje će nastaviti karijeru. Xavi demantira da je utakmica namještena.

„To je nonsens. Nema tu ničega, Deportivo je postigao dva gola i izjednačio, a mi smo htjeli zabiti, ali nije nam uspjeli. Bila je to moja posljednja prvenstvena utakmica u dresu Barcelone, jasno da sam želio da pobijedimo“, izjavio je Xavi koji je prokomentirao produženja ugovora Luisa Enriquea s Barcelonom.

„To je sjajna novost. Sretan sam i zbog toga što Alves ostaje. On je vrlo važan igrač za Barcelonu. Osvojio je sve s Barcelonom, gdje bi mu bilo bolje?“ zaključio je Xavi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider