Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prva pobjeda Brightona

Vlašić debitirao za Everton, Tottenham im očitao lekciju

Nakon utakmice na Etihadu, u popodnevnom terminu odigrano je još pet popodnevnih dvoboja četvrtog kola Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu četvrtog kola Premierlige na Goodison Parku je Everton ugostio Tottenham i izgubio s 0:3, a za nas najvažnija vijest s te utakmice glasi da je za Everton debitirao Nikola Vlašić.

Vlašić, kojeg je klub iz Liverpoola odlučio kupiti od Hajduka nakon izvrsnih igara u play-offu Europske lige, u igru je ušao u 80. minuti zamijenivši Idrissu Gueyea.

Inače, već početkom drugog poluvremena pitanje pobjednika bilo je riješeno. Tad je, u 46. minuti, Harry Kane postigao svoj drugi gol na utakmici nakon što je prethodno poentirao i u 28. minuti. U međuvremenu je strijelac bio i Christian Eriksen.


All Goals HD - Everton 0-3 Tottenham 09092017 by meteoalex1

S identičnih 3:0 je slavio i Arsenal, na domaćem terenu protiv Bournemoutha, uz dva gola Welbecka i jedan Lacazettea.

Prvu pobjedu upisao je Brighton & Hove Albion koji je kod kuće s 3:1 svladao West Bromwich Albion.

U dvoboju dvaju zadnjih prvaka Engleske Chelsea je kao gost s 2:1 pobijedio Leicester. Strijelci za goste bili su Alvaro Morata i N'Golo Kante, a za domaćine Jamie Vardy iz jedanaesterca.

Veliko iznenađenje na startu sezone je Watford koji je nakon četiri kola neporažen, a ove subote su upisali svoju drugu pobjedu. S 2:0 su slavili kod Southampton i trenutno su na četvrtom mjestu s osam bodova što je fantastičan start za klub kojemu se uoči sezone predviđala grčevita borba za ostanak.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider