Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opterećeni Barcom

VIDEO Evo kako se ljubomorni Ronaldo i realovci rugaju Messiju i Suarezu

Zvijezde Real Madrida predvođene Cristianom Ronaldom izvele su skeč s kojim su se narugali Lionelu Messiju i Luisu Suarezu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

O akciji Lionel Messija i Luis Suarez kod jedanaesterca protiv Celte još uvijek bruji cijeli svijet, a čini se da je bila top tema i u redovima Barcelonina arhi rivala Real Madrida.

Cristiano Ronaldo je prokomentirao „čavrntiju“ Barcinih zvijezda na press-konferenciji uoči okršaja Rome i Reala u osmini finala Ligi prvaka.

"Bit ću vrlo kratak. Znam zašto je Leo to napravio. Neću reći ništa više, a vi mislite što želite", rekao je Ronaldo uz smiješak.

VIDEO Je li Messijev potez podcjenjivački? Pogledajte tko je spektakularni 'penal' izveo prije Cruyffa!

Što je točno mislio, možda će biti jasnije nakon sljedeće crtice. Nedugo potom pojavila se snimka Realovih igrača kako se u Rimu šale na račun Messija i Suareza.

Dok se momčad Reala spuštala na večernji trening na travnjaku Olimpica, Marcelo, Ronaldo, Arbeloa i Navas izveli su skeč s jasnom aluzijom.

Marcelo je prvi dobacio: „Cris, dodat ću Arbeloi.“

Ronaldo: „Onda će ti on vratiti da zabiješ.“

Arbeloa: „Ne, ne, ja ću zabiti.“

Ronaldo: „Naravno, Arbeloa će pucati“, kazao je Ronaldo i odglumio kao da pada na travnjak.

Umiješao se Keylor Navas: „Ne, ne, vraćamo akciju, Arbeloa će napraviti korak-dva i dodati Cristianu da zabije.“

Arbeloa: „Ok, napravit ćemo tako.“

Naravno, Ronaldo ipak mora na kraju zabiti. Katalonski mediji ironično zaključuju da je ovim još jednom potvrđeno koliko su igrači Reala opterećeni Barcelonom, njezinom dominacijom i uspjesima te se po tome jasno vidi koliko su jalni i ljubomorni, jer Barca osvaja trofeje, plijeni igrom i u centru je pažnje cijelog svijeta.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider