Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Señor sombrero

VIDEO Rakitićeva majstorija petom: Nakon Pepea, vrti se u glavi i građaninu Gaelu

Barcelona je na Etihadu pobijedila Manchester City sa 2:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Junak utakmice bio je Luis Suarez s dvama pogocima. Urugvajac je prvi put zabio dva gola na utakmici otkada je prešao u Barcelonu. Lionel Messi se istakao predasistencijom za drugi gol Suareza.

VIDEO Suarez srušio Man. City, Messi promašio penal pa prazna vrata

Još jednom se pokazalo da i Messi ima nedostataka. Argentinac puca jedanaesterce skoro kao Shaquille O'Neal slobodna bacanja. Opet je promašio, 13. put u karijeri u dresu Barcelone. Potvrdilo se da mu ni igra glavom nije baš na nekoj posebnoj razini. Nakon što mu je Hart obranio udarac s „bijele točke“, glavom je promašio prazna vrata. Ivan Rakitić odigrao je vrlo dobru partiju.


Quel dribble de Rakitic face à City... by footstreamhd

Hrvatski veznjak može se pohvaliti da je najviše pretrčao od svih igrača Barcelone u prvom poluvremenu. Izašao je iz igre u 71. minuti s pretrčanih 8.5 kilometara.

Rakitić je povukao najatraktivniji potez utakmice. Igrala se 38. minuta, Rakitiću je lopta dolazila s leđa, Clichy je krenuo na njega, a Hrvat je povukao petom „sombrero“, prošao Francuza i glavom odigrao pas za Messija. Potez za notes. Nakon Pepea, u glavi će se vrtjeti neko vrijeme i Clichyju, koji je možda i zbog ovog poteza izgubio glavu i zaradio dva žuta kartona u nastavku utakmice. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider