Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i navijače reala

Pogledajte Pogbin video koji je zbunio navijače Juventusa i Man Uniteda

Saga oko transfera Paula Pogbe se nastavlja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na internetu se pojavio video zbog kojeg su svi navijači Juventusa, ali i Manchester Uniteda, skočili na noge. Sponzor Paula Pogbe (Adidas) objavio je reklamu u kojoj Francuz poručuje navijačima "ne vjerujte u sve što pročitate u novinama".

Novine su posljednjih dana bile pune naslova da je transfer Pogbe u Manchester United pred realizacijom, a onda se minulog ponedjeljka pojavila vijest da je liječnički pregled kojem je trebao biti podvrgnut prije potpisa otkazan.

Raiola se u ponedjeljak vratio u Torino iz Miamija, gdje se sastao sa svojim pulenom, kako bi prenio Pogbina razmišljanja čelnicima 'stare dame'. Talijanski novinar Gianluca Di Marzio vjeruje da su dogovoreni osobni uvjeti suradnje između Pogbe i engleskog velikana, koji francuskom veznjaku nudi petogodišnji ugovor i 200 tisuća funti tjedne plaće.

U prilog tome da je transfer blizu realizacije ide i Manchesterova objava brojeva igrača za novu sezonu. Naime, 'šestica' je i dalje slobodna, a to je broj koji Pogba nosi u Juventusu i u francuskoj reprezentaciji...

Britanski Eurosport pak tvrdi da Francuz ne želi u klub koji ga se olako riješio 2012. godine te 'moli' da će mu zazvoniti telefon i da će s druge strane linije biti trener Real Madrida Zinedine Zidane. Pogba, tvrdi spomenuti izvor, želi u Real i to je ponuda koju će čekati do samog kraja prijelaznog roka ako treba. Sličnu je stvar rekao i trener Reala Zidane:

''On nije igrač Reala nego Juventusa, ali do 31. kolovoza se svašta može dogoditi'', rekao je Zidane i tako potpalio maštu medija i navijača.

Madridski AS je u ponedjeljak prenio vijest da je Raiola otkazao Pogbin liječnički pregled, koji je trebao biti odrađen u Miamiju u kardio vaskularnom institutu. On se pak navodno posvađao s čelnicima Juventusa koji mu ne žele dati ni centa od eventualne prodaje njegovog igrača. Radi se o svoti od 25 milijuna eura koje će pripasti Raioli nakon prodaje. Vjeruje se da je liječnički pregled otkazan jer francuski reprezentativac želi uživati do kraja odmora, a onda se baviti svojom budućnošću.

Je li ovaj video poruka da Pogba ostaje u Juventusu, odlazi u Manchester United ili da je njegova nova destinacija Real Madrid? Ili se Adidas pak odlučio bez imalo suosjećanja poigrati s glavama i srcima svih spomenutih navijača...

Bilo kako bilo Francuz se još 11 dana nalazi na odmoru u Miamiju odakle poručuje: "samo želim uživati u slobodnom vremenu".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider