Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte kraj

VIDEO Ovako izgleda klasična namještaljka: 'Ovo je komedija i sramota'

U Albaniji su ovog vikenda zanimljivu utakmicu odigrali Flamurtari i Teuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U južnoj albanskoj luci Vlori domaći je Flamurtari ovog vikenda pobijedio s 2:1 Teutu u 19. kolu tamošnje Superlige. No, pobjeda je to koja će biti upamćena kao jedna od sramotnih namještaljki albanskog nogometa.

Rezultat je bio neodlučen do sudačke nadoknade, no onda su domaćini napokon postigli taj gol kojeg su očigledno htjele obje momčadi. Na svakakve načine su u zadnjim minutama utakmice gosti pokušali namjestiti gol svojim domaćinima, no ovi su komično promašivali darove Teutinih igrača.

Onda je vrataru gostiju bilo dosta pa je lagano ispucao loptu na 30 metara od svog gola, a braniči su se natjecali tko će 'nespretnije' reagirati. Na kraju je jedan promašio cijelu loptu koja je došla do Shehaja koji napokon završava ovu farsu pogotkom u 94. minuti.

Nakon utakmice predsjednik Flamurtarija bio je šokiran onime što su izveli njegovi igrači.

''Ovo je komedija i sramota. U ovoj zemlji tko je pošten smatraju ga za slabića.''

Mora se priznati da ova izjava o stanju svijesti u Albaniji malo podsjeća i na one sramotne komentare o Hrvoju Malešu kojeg su neki proglasili 'cinkerom', a čovjek je raskrinkao tzv. sudačku mafiju. Na Balkanu je poštenje za mnoge očito loša stvar...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider