Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kiks Uniteda, pobjeda Cityja

VIDEO Kakva večer Vatrenih: I Srna i Eduardo zabili u pobjedi Šahtara!

Nakon remija u Kazahstanu između Astane i Atletica, u utorak navečer kompletirana je polovica četvrtog kola Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šahtar je u Lavovu deklasirao Malmo 4:0 i produžio nadu za plasman u drugi krug.

VIDEO Teška i sretna pobjeda Reala: PSG ima za čime žaliti

Golove za ukrajinski sastav zabili su Oleksander Glatki (29), Darijo Srna (49-11m), Eduardo da Silva (55) i Alex Teixeira (74). Srna je odigrao cijeli susret, dok je Eduardo ušao u igru u 46. minuti.

VIDEO Šahtar - Malmo 4:0

U skupini B pobjede su ostvarili Manchester United i PSV Eindhoven. ManU je teškom mukom pobijedio CSKA 1:0, dok je PSV bio bolji od Wolfsburga 2:0. Utakmicu na Old Traffordu odlučio je pogodak Waynea Rooneyja u 78. minuti. Bila je to prva pobjeda 'Crvenih vragova' protiv nekog od ruskih klubova na svom stadionu nakon tri remija. U drugom dvoboju PSV je stigao do pobjede golovima Locadie (56) i De Jonga (86).

VIDEO Manchester United - CSKA 1:0

U skupini C Benfica je pobijedila Galatasaray 2:1 i preuzela vodstvo na ljestvici. Golove za portugalski sastav zabili su Jonas (52) i Luisao (67), a za goste je pogodak postigao Podolski (58). Benfica je od 86. minute igrala s igračem manje nakon što je isključen Gaitan, no Galatasaray to nije iskoristio.

U skupini D Manchester City je na gostovanju pobijedio Sevillu 3:1 i osigurao plasman u osminu finala. City je već nakon 11 minuta vodio 2:0 golovima Sterlinga (8) i Fernandinha (11). Sevilla je u 25. minuti smanjila golom Benoita Tremoulinasa, no deset minuta kasnije Wilfrijed Bony vraća goste do dva gola prednosti. U nastavku susreta nije bilo golova.

VIDEO Sevilla - Manchester City 1:3

U drugom susretu Borussia Moenchengladbach i Juventus su odigrali 1:1. Domaćin je poveo u 18. minuti nakon pogreške Chiellinija. Juventusov stoper je odbio loptu ravno u noge Raffaelu koji je odlično uposlio Fabiana Johnsona, a ovaj lijepim udarcem svladao Buffona. Juventus je u samoj završnici uspio izjednačiti, a pogodak je postigao Stephan Lichtsteiner na asistenciju Pogbe. U 53. minuti Juve je ostao s igračem manje nakon što je Hernanes dobio crveni karton zbog oštrog prekršaja. Nijemci su u nastavku susreta bili bliži drugom golu, u 89. minuti su uzdrmali i okvir gola, no rezultat se više nije mijenjao. Mario Mandžukić nije nastupio za torinsku 'Staru damu'.


 

 

 

 

 

Tablice vam donosi SofaScore Rezultati

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider