Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ko leži ne bježi

VIDEO Slovenac poput Šimunića: Odmah crveni zbog 'faula za zatvor'!

Nevjerojatno puno nervoze ponudila je utakmica Slovenija - Ukrajina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naši susjedi Slovenci nisu se uspjeli plasirati na Europsko prvenstvo, zaostatak od dva gola iz prve utakmice protiv Ukrajine ipak se pokazao prevelikim.

VIDEO Švedska i Ukrajina na Euru: Pogledajte Ibrin gol za pamćenje!

Sosedi su, doduše, odlično otvorili utakmicu i pogotkom svog kapetana, bivšeg Dinamova stopera Boštjana Cesara, ali do drugog pogotka nikako nisu mogli.

Zbog činjenice da je vrijeme curilo, u posljednjih 10-ak minuta Slovenci su pokazali veliku količinu nervoze, gotovo nakon svakog starta su se naguravali s Ukrajincima i ulazili u raspravu sa sucem, što je gostima itekako odgovaralo.

Kada se već bližio sami kraj, u trećoj minuti sudačke nadoknade poslije jednog od brojnih slovenskih neuspješnih napada loptu je uzeo Jevhen Konopljanka, sjajno krilo Seville. Htio je pobjeći u kontru kojom bi zapečatio sudbinu Slovencima, ali sustigao ga je Mišo Brečko i brutalno faulirao.

Turski sudac Cuneyt Cakir nije se dvoumio niti sekunde - odmah je pokazao crveni karton igraču Nürnberga.

Ovakvim startom Brečko je podsjetio na Josipa Šimunića koji je prije dvije godine u dosta sličnoj situaciji isključen nakon što je 'polomio' Miralema Sulejmanija na utakmici Srbija - Hrvatska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider