Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osmina finala Lige prvaka

Čeka nas nova ludnica: PSG dobiva veliko pojačanje za uzvrat s Chelseajem?

U srijedu navečer na rasporedu je uzvratna utakmica Lige prvaka između Chelseaja i PSG-a, a francuska momčad će na Stamford Bridgeu braniti prednost od 2-1 iz prve utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je dobio prvu utakmicu u Francuskoj, zahvaljujući golovima Zlatana Ibrahimovića i Edinsona Cavanija. Chelsea i PSG sastaju se već treću sezonu zaredom, a svi njihovi dosadašnji susreti bili su puni uzbuđenja, a slično se očekuje i u Londonu.

Naime, momčad Guusa Hiddinka u zadnje vrijeme igra vrlo dobro. Među boljim je klubovima Premierlige u kalendarskoj godini i za očekivati je da će pritisnuti francuski sastav. No, ni PSG nije bez aduta.

Francuski 'La Parisien' ponudio je ohrabrujuću vijest da bi Marco Verrati i Blaise Matuidi mogli biti spremni za utakmicu s Chelseajem. Velika je to vijest za Laurenta Blanca, jer ipak radi se o dvojici najboljih veznjaka PSG-a. I krucijalnih.

'La Parisien', međutim, nije sa sigurnošću potvrdio da će spomenuti dvojac krenuti od prve minute, no dobra vijest je da su blizu povratka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider