Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZANIMLJIVI REZULTATI

Velika većina čitatelja GOL.hr-a se slaže s izbornikom Kovačem

Veliko je zanimanje navijača izazvala reakcija izbornika Nike Kovača nakon pobjede protiv Norveške.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je ostvarila petu najveću pobjedu u kvalifikacijama (5:1), a izbornik je ljutit nakon utakmice. Malo bi tko vjerovao u takav rasplet situacije uoči utakmice s Norveškom, ali i to smo doživjeli. Niko Kovač mislio je na onih prvih 30 minuta mučenja kada je izjavio kako mu treba čaša vina da se smiri te kako više ne želi gledati takvu Hrvatsku.

ANALIZA Evo kako stoje stvari za Euro: Od 'sigurnih' putnika do totalne gužve

KOMENTAR IVICE MEDE Je li Kovač pretjerao? Poza, glumatanje ili priprema za trijumf na Euru?

Ta je izjava skoro pa zasjenila i visoku pobjedu, a stručnjaci su je gotovo pa jednoglasno proglasili pretjeranom. No, Kovač ne želi osrednju Hrvatsku pa je izjavio nešto što možda i nije najbolje sjelo većini njegovih nogometaša.

Zanimljivo, dok su mediji i nogometni stručnjaci gotovo jednoglasno rekli kako je ipak izbornik malo pretjerao, navijači su se složili s Kovačem u velikoj većini. U našoj anketi odmah nakon utakmice i tijekom prospavane noći odnosno tijekom nedjelje, glasovalo je skoro osam tisuća čitatelja GOL.hr-a.

Čak 87% glasova vas smatra kako je izbornik u pravu te kako se baš ne smijemo zanositi s 5:1 pobjedom protiv Norvežana, dok 13% smatra kako je 'pet komada ipak pet komada'.

Naša anketa je još uvijek aktualna pa ako ima onih koji još nisu glasali, neka to učine.

Slažete li se s izbornikom Kovačem?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider