Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odjeknulo jače od poraza

Ugledni svjetski mediji raspisali se o 'sukobu' Modrića i Kovača

Napeti odnos između izbornik Nike Kovača i najboljeg igrača hrvatske reprezentacije Luke Modrića postao je zanimljiv i najpoznatijim svjetskim agencijama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako su, nakon što su svoje intervjue uslijed gostujućeg 2:0 poraza od Norveške dali Kovač i Modrić, Reuters i francuski L'Equipe prenijeli vijest da se 'zakuhala' situacija na relaciji Kovač-Modrić.

Modrić kontra Kovača: 'Mi smo se trudili, a to što izbornik misli...'

Čitatelji GOL.hr-a Kovaču okrenuli palac dolje: Mora otići čak i da izbori Euro

Šuker o poziciji Nike Kovača: 'Znat ćemo više u srijedu, povući ćemo prave poteze'

U intervjuu odmah nakon utakmice Kovač se javno obrušio na sve igrače, optuživši ih da se nisu trudili i da nisu dali svoj maksimum u utakmici. Svega nekoliko minuta kasnije Modrić se nije složio sa 'šefom'.

"To je izbornikovo mišljenje, ali ja sam uvjeren da je svaki igrač ostavio sve što je imao na travnjaku. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Bili smo loši i naša se taktika raspala. No svejedno smo dali sve od sebe", rekao je Modrić.

Čini se da je netrpeljivost između Modrića i Kovača započela još u Azerbajdžanu (0:0) kada je izbornik odlučio sredinom drugog poluvremena povući veznjaka Real Madrida s travnjaka. Modrić je nakon utakmice rekao da mu nije jasno zašto je morao izaći...

Podsjetimo, nakon 2:0 poraza kod Norveške Hrvatska je pala na treće mjesto skupine H, te joj je plasman na Europsko prvenstvo u Francuskoj iduće godine ugrožen. Sudbinu više nemamo u svojim rukama, već ovisimo o rezultatu Talijana i Norvežana u posljednja dva kola.

Treba li Niko Kovač i dalje voditi hrvatsku reprezentaciju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider