Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako ljudi gaze...

U sjeni Ronalda i Juvea: Čudesna dominacija Guardiole i Aguera protiv Nijemaca

Manchester City se s nevjerojatnih 10:2 plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priča večeri u utorak u Ligi prvaka definitivno su bili Juventus i Cristiano Ronaldo koji su uspjeli nadoknaditi minus od dva gola iz prve utakmice protiv Atletico Madrida i plasirati se u četvrtfinale.

Veliki povratak Juvea jutro nakon utakmice okupirao je naslovnice medija, ostavivši u sjeni Manchester City i fenomenalnu partiju koju su pružili.

Aktualni prvaci Engleske demolirali su Schalke sa 7:0 i s ukupnih 10:2 izborili plasman u četvrtfinale, pri čemu su Guardiola i njihov najbolji igrač Sergio Aguero potpisali neka nevjerojatna postignuća kad su u pitanju ogledi s njemačkim klubovima.

S dva sinoćnja pogotka Schalkeu Aguero je došao do čudesne brojke od 11 golova u samo sedam utakmica protiv njemačkih klubova u Ligi prvaka.

I dok argentinski napadač Nijemcima postiže gol i pol po utakmici, jednako je monstruozna i trenerska statistika Pepa Guardiole u susretima s njemačkim predstavnicima.

Kao trener Manchester Cityja u šest je utakmica na Etihadu protiv njemačkih klubova ostvario šest pobjeda uz impresivnu gol-razliku 28:2.

Inače, Schalke je već 10. klub ove sezone kojem je City sprašio barem pet komada.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider