Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Remi Srbije i Walesa

Totalna gužva u hrvatskoj skupini: I Turci stigli u boj za prvo mjesto!

Kosovo je uspjelo tek privremeno zakomplicirati utakmicu, na koncu je Turska uvjerljivo slavila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu skupine I kvalifikacija za SP nogometaši Turske su na neutralnome terenu u Skadru pobijedili Kosovo s 4:1.

Turci su očekivano lako slavili protiv Kosova, koji je u 22. minuti preko igrača Lokomotive Amira Rrahmanija uspio poravnati na 1:1, no Kosovari nisu uspjeli izdržati pritisak kvalitetnijih Turaka. Pogotke su za Turke polučili Volkan Sen (7), Cengiz Under (31), Burak Yilmaz (61) i Ozan Tufan (82).

Ukrajinski nogometaši pobijedili su u Tampereu Finsku s 2:1 te ostali u utrci za vodećom Hrvatskom koja je izgubila na Islandu.

U skupini G pobjede su ubilježili Španjolci i Talijani, koji i dalje vode "mrtvu trku" za prvo mjesto. Italija je kod kuće očekivano pobijedila Lihtenštajn s 5:0, dok je Španjolska u Skoplju porazila Makedoniju s 2:1. Gol za Makedonce zabio je branič Rijeke Stefan Ristovski, dok su za Španjolce zabili David Silva i Costa. Španjolska i Italija imaju po 16 bodova, a treća je Albanija (9) koja je slavila s čak 3:0 kod Izraela.

U skupini D su u Beogradu su Srbija i Wales odigrali 1:1. Velšani su i bez svog najboljeg igrača Garetha Balea poveli pogotkom Ramseya iz kaznenog udarca u 35. minuti, a izjednačio je Mitrović petnaest minuta prije kraja.

U Dublinu su Republika Irska i Austrija odigrali 1:1, a u Kišinjevu je bilo 2:2 između Moldavije i Gruzije.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider