Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne razmišlja o ostavci

Tudor: To je neka Mamićeva verzija utakmice. Nezasluženo smo izgubili!

Trener nogometaša Hajduka Igor Tudor izjavio je kako je njegova momčad nezasluženo izgubila u večerašnjoj derbi utakmici protiv Dinama na Poljudu (2-3), dok je trener Dinama Zoran Mamić istaknuo kako je pobjeda njegove ekipe zaslužena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hajduk je u večerašnjoj utakmici protiv Dinama bio dobar i nezasluženo je izgubio. Teško je pomiriti se da smo vodili 2-0, a izgubili s dva primljena gola u sudačkoj nadoknadi. To je sportska nesreća, a može biti i stvar kvalitete“, rekao je Tudor na konferenciji za novinare kasno večeras po zavšetku utakmice dodavši kako je to nogomet u kojem se događaju i takve stvari.

FOTO Derbi za pamćenje: Drama, šok, očaj, 'ubodi odbjeglog sina' ali i ponos!

FOTO Poljud šokiran: Dinamo 'okrenuo' Hajduk u sučevoj nadoknadi!

Mamić je, pak, rekao kako se njegova momčad nije predavala ni nakon što je gubila 0:2.

„Mislim da je Dinamo na kraju zaslužio pobjedu“, kazao je Mamić. Po njegovim riječima stručni stožer Dinama je u pripremi derbi utakmice, na temelju odgledanih zadnjih utaklmica Hajduka, primjetio kako splitska momčad u zadnjih 25 minuta utakmice pada što je Dinamo vidio kao svoju šansu.

„Mi smo to očekivali, ali nismo očekivali da ćemo gubiti 0-2. U završnici utakmice Hajduk nije više mogao pratiti naši ritam i na kraju je Dinamo došao do zaslužene pobjede“, pojasnio je Mamić.

Tudor se nije složio sa takvim Mamićevim tumačenjem tijeka utakmice.

„To je neka Mamićeva verzija utakmice s kojom se ja ne slažem, jer po mojem mišljenju ključni trenutak utakmice je bio kada je naš igrač Josip Bašić izbio sam pred golmana Dinama i propustio priliku da Hajduk povede 3-0 što bi riješilo utakmicu“, rekao je Tudor, koji sebi ništa ne zamjera u vođenju utakmice, te ne razmišlja o ostavci nakon što je u zadnjih desetak dana pretrpio tri neuspjeha- Hajduk je poražen u prvenstvu protiv Osijeka i Dinama, te je ispao u kvalifikacijama za Europsku ligu od ukrajinskog Dnjipra. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider