Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni transfer ni posudba

Tudor demantirao Nejašmićev odlazak: "Zadavit ću sve koji svoje interese stave ispred Hajduka!"

U najavi subotnjeg gostovanja u Koprivnici trener Hajduka se osvrnuo na mnoge aktualnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk u subotu u sklopu 22. kola HNL-a igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici, a dvoboj je najavio trener Splićana Igor Tudor.

"Gledao sam posljednje dvije Slavenove utakmice, protiv Dinama i Rijeke i mogu reći da su im dobro parirali. Novi trener im je dao ideju, visoko napadaju, bit će to dobra utakmica", rekao je Tudor koji ima dosta problema s izostancima.

"Radić je protiv Lokomotive slomio nos, Mujakić je dobio crveni karton i u toj posljednjoj liniji stalno imamo problema."

U konkurenciji će biti novopridošli bugarski reprezentativac Kristian Dimitrov, možda i zaigra od prve minute.

gol expired Hajduk predstavio novo pojačanje u obrani: ''Svjestan sam veličine kluba'' divider

Najveći pak upitnik vlada iznad Darka Nejašmića, 21-godišnjeg veznjaka koji je s Tudorovim dolaskom izgubio mjesto u momčadi i pao u drugi plan, a donedavno je bio jedan od nositelja igre. Budući da ni protiv Varaždina ni protiv Lokomotive Nejašmić nije dobio niti minute, pojavila su se nagađanja da bi mogao otići na posudbu i to u Olimpiju iz Ljubljane.

"Prvi put to čujem. Sad su me obavijestili da je to medijski dobro popraćeno što i treba biti za svakog igrača Hajduka. Znate, treneri ne vole prijelazni rok jer nemaju mir. Rekao sam i prošli put za Neju, on je za mene najbolji kao i svi ostali igrači", kazao je Tudor.

Nakon što ga je dočekalo pitanje o tome postoje li klanovi u svlačionici odnosno pokušavaju li menadžeri utjecati na njegov izbor, Tudor je zagrmio:

"To su gluposti. Normalno je da svaki menadžer i menadžerčić gura svog igrača, ali prvi put kada vidim tako nešto ja ću, figurativno rečeno, zadaviti sve. Zadavit ću sve koji će staviti svoje interese ispred ekipe i Hajduka. Jako sam budan, ne samo ja nego i Mario Stanić i Ivan Kepčija. Možda su se te stvari događale u prošlosti, ali više se neće događati", poručio je Tudor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider